Choď na obsah Choď na menu
 


Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Vojna sa skončila, Voldemort je mŕtvi no Harry stále nie je šťastný. Prečo? Pred tým ako nastúpil do školy pomohol Severusovi Snapeovi aby ho neuväznili v Azkabane. Počas času ktorý spolu strávili sa ich vzájomný vzťah zmenil. Harry náhodou zistí aké city ku nemu jeho profesor prechováva. Po prvotnom šoku si uvedomí, že on to cíti rovnako. Akýkoľvek vzťah so študentom je však proti Snapeovým pravidlám a tak sa Harry trápi až do doby, kým sa mu jeho priatelia rozhodnú pomôcť. Podarí sa Harrymu presvedčiť Severusa? A budú potom konečne šťastný?

Hlavný pár: HP/SS

Vedľajšie páry: DM/CHW, HG/RW

Varovanie: Určite sa vyskytne mprag!, 

 

S pozdravom, 

Nyssa

 

Príspevky

10.Kapitola

1. 2. 2017

| Komentáre: 10

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Trochu neskoro ale predsa, 10. Kapitola je tu. Priznávam sa, trochu som okašľala sama seba, lebo som myslela že mám kapitolu napísanú celú a ráno som zistila, že mi chýba záver... a tak som sa po návrate z práce začala trápiť...a že to bolo trápenie... nuž tie "posteľové scény" proste nejdú tak jednoducho ako by sa zdalo :D

 

No keďže som vám v minulej kapitole prichystala prekvapko, je len fér keď to dnes vysvetlím (verím, že sa vám bude páčiť) ...a nachystám ďalšie...možno aj dve ;) Takže na dnešnú kapitolu by sa hodilo obmedzenie 18+

 

9.Kapitola

25. 1. 2017

| Komentáre: 11

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Všetkým sa vám ospravedlňujem za meškanie a ďakujem za vašu trpezlivosť. Ako malé ospravedlnenie vám dnes prinášam zatiaľ najdlhšiu kapitolu.

Prvá časť je síce trochu nudnejšia, no pre budúci priebeh dôležitá...a tá druha polovica... no sľúbila som, že sa nám to trochu skomplikuje však? Tak teda, prvý problém je to! :D

 

Ďakujem všetkým dobrým dušiam, ktoré mi tu zanechali komentár pri predchádzajúce časti a dúfam, že budete s tou dnešnou spokojný :)

 

 

8.Kapitola

11. 1. 2017

| Komentáre: 9

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Tak, dnes trochu...sladká? kapitola. Harry so Sevom si jednoducho užívajú spoločné chvíľu. Na mne je len dodať, nech si ich užívajú kým môžu, lebo šťastie vie byť prchavé...

 

Dúfam že sa vám bude kapitola páčiť (čo sa tých intímnejších častí týka, dávajú mi skutočne zabrať) a zároveň by som rada dala upozornenie na vekovú hranicu (15+) by malo stačiť.

Chcem sa poďakovať za povzbudivé komentáre pri predchádzajúcej časti. Ako som písala, nebola som si ňou tak istá no s o to väčšou chuťou som písala túto kapitolu! :)

Nyssa

 

7. Kapitola

4. 1. 2017

| Komentáre: 10

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Po týždňovej odmlke konečne pridávam novú kapitolu. Dúfam že sa vám bude páčiť. Ja osobne si s touto kapitolou nie som až rak istá... pôvodne som plánovala, že sa Sev pomstí úplne iným spôsobom, ale nakoniec sa mi to zdalo priveľmi kruté. Takže túto kapitolu by som brala s rezervou. V ďalšej kapitole (ak vyjde tak ako plánujem) by sme sa mohli v deji zasa o kúsok posunúť.

Na záver ďakujem všetkým komentujúcim z predchádzajúcej časti a zároveň im venujem aj túto časť :)

 

6.Kapitola

24. 12. 2016

| Komentáre: 11

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Prajem Vám všetkým šťastné a veselé Vianoce! Ako taký malý darček prinášam ďalšiu kapitolu, ktorú venujem každému priaznivcovi tejto poviedky. Dúfam, že vás Sevova reakcia nesklame, ale môžem sľúbiť, že to ešte neboli jeho posledné slová :D Avšak, že sú dnes tie Vianoce - sviatky pokoja- aj kapitola by mala byť trochu pokojnejšia.

Dúfam, že kapitola poteší!

S pozdravom,

Nyssa

 

5.Kapitola

21. 12. 2016

| Komentáre: 7

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Je tu streda a s ňou aj nová kapitola. Chcem poďakovať všetkým, ktorí pri predchádzajúcej kapitole zanechali komentár. Vaša podpora a názory ma vždy potešia :) Preto im venujem aj túto kapitolu, menovite to sú : Weras, Kilia Ice, Avalon, Abequa, Mary a Lady Corten. Ešte raz vám ďakujem za názory ;)

 

A keďže ani vám sa nepáčilo ako som chudáka Sevýka trápila, prišiel čas aby aj on našiel svoje šťastie. No najprv ku tomu bude potreba aby Draco pristúpil k svojmu... pomerne drastickému plánu. Koho by to však zaujímalo, za predpokladu že bude úspešný, však?

...Prehupli sme sa práve o šťastnejšieho obdobia, tak nech si to naší hrdinovia užijú...ktovie ako dlho to potrvá, že? ;)

 

Dúfam, že sa vám bude kapitola páčiť, ďalšie pokračovanie môžete očakávať o trošku skôr, za tie komentáre, ktorými mi tu robíte radosť si zaslúžite aj Vianočný darček ;)

Nyssa

 

 

4.Kapitola

13. 12. 2016

| Komentáre: 13

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Tak dnes Harry s Draco rozohrajú svoje divadielko naplno a Severus pretrpí mierny záchvat žiarlivosti. Deň ukončíme "romantickou"prechádzkou nočným hrad, kde sa Sev zachová ako pravý gentleman a odprevadí Harryho späť do veže...

Tak dúfam, že sa vám kapitola bude páčiť, ja osobne som sa pri jej písaní celkom dobre bavila. Venujem ju verným komentujúcim Mary, Lady Corten a Kilií :)

S pozdravom,

Nyssa

 

3.Kapitola

7. 12. 2016

| Komentáre: 7

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Tak ako som sľúbila, je streda takže aj ďalší diel (tentoraz to k novému dielu ušlo rýchlo, že?). Dúfam že sa vám bude páčiť. Dnes môžete čakať rozhovory so Sevom aj Dracom :)

 

2.Kapitola

6. 12. 2016

| Komentáre: 7

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Že je dnes ten Mikuláš, rozhodla som sa pridať jednu kapitolku aj dnes. Chcem vám poďakovať za skvelí ohlas pri prvej časti. Neskutočne ste ma potešili. Dnešnú kapitolu venujem komentujúcim z predchádzajúcej časti, menovite to je: Mary, Weras, Lady Corten, Abequa, Kilia Ice a Grid. Ďakujem vám za podporu, každý jeden komentár ma neskutočne potešil a naplnil a nadšením z ďalšieho písania :) 

Nyssa

 

1.Kapitola

29. 11. 2016

| Komentáre: 13

| Rubrika: Bolestivá cesta ku šťastiu (slash)

Tak tu je taký malý úvod do deja. V miernej retrospektíve zhrniem čo robil Harry bezprostredne po vojne a uvediem do problému vzťahu medzi Harrym a Sevom. Dúfam že sa vám to bude páčiť. Možno by bolo dobré dodať,že na túto kapitolu platí upozornenie 15+  Poviedku venujem vštkým priaznivcom Snarry,ktorí náhodou zablúdili na tento web :D Nakoniec budem rozhodne rada za každý váš názor.

S pozdravom

Nyssa