Choď na obsah Choď na menu
 


Poznať svojho nepriateľa (slash)

Severus sa v deň, keď Harry oslávi 16 rokov dozvie zarážajúcu vec. Harry je jeho syn. Nevie, ako si má s touto novinou poradiť. Má to Harrymu povedať, alebo si to nechať pre seba? Žiaľ, nemá veľa času na to aby sa rozhodol. Rozhodnutie musí padnúť rýchlo. Ako si stým poradia?  Temný pán vymýšľa nový plán o ktorom nikomu nič nepovedal a to znamená, že môžu čakať čokoľvek... To čo vymyslel však nečakal nikto! 

Hlavný pár: Harry Potter/Tom Riddle

 

 

 

Príspevky

2.Kapitola

24. 9. 2016

| Komentáre: 5

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Túto kapitolu venujem Mary a Kilia Ice. Som rada, že sa vám to páči, lebo momentálne je pre mňa základom táto poviedka :) Dúfam, že sa bude páčiť.

Harry prišiel do ústredia rádu. Musí sa vyrovnať zo spomienkami na Siriusa, dozvie sa jednu zaujímavú vec a nakoniec slávi narodeniny...

 

 

1. Kapitola

19. 9. 2016

| Komentáre: 3

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Harry sa  musí vysporiadať so stratou Siriusa. Dáva si predsavzatie, že spraví všetko pre to aby ukončil vojnu. Nakoniec odchádza na Grimauldovo námestie, aby tam počkal do konca prázdnin

 

Prológ

14. 9. 2016

| Komentáre: 6

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Fandom: Harry Potter

Pár: Harry Potter/Tom Riddle; Iné:Severitus

Slash: Áno (v budúcnosti)

Počet kapitol: ? Neviem, ale podľa toho ako si tento príbeh predstavujem asi veľa

 

Som rada, ak ste sem niekto zavítali. Toto je moja premiéra, čo sa písania týka. Budem rada ak sa vám bude príbeh páčiť...a ak vás zaujal prológ, dúfam, že sa vrátite aj nabudúce :)

Nyssa