Choď na obsah Choď na menu
 


Jednorázovky

Príspevky

Milenci v prestrojení (HP/LM)

7. 10. 2018

| Komentáre: 4

| Rubrika: Jednorázovky

Na Wattpade som dostala výzvu napísať poviedku na pár HP/LM. A tak sa o ňu s Vami podelím aj tu. Budem rada za každý názor  (pozitívny aj negatívny). 

PS: PSN by som mala vydať už onedlho! 

S pozdravom, Nyssa 

 

Následky zvedavosti (HP/SS; LV/QQ)

2. 10. 2018

| Komentáre: 3

| Rubrika: Jednorázovky

Okey, pôvodne som to sem ani nechcela zverejňovať... ale keďže mi písanie pokračovania PSN zase raz trvá až nepekne dlho tak na dôkaz toho, že stále niečo píšem to sem dám. Upozorňujem však (a zároveň Vás prosím) , že je to treba brať trochu s nadhľadom. Príbeh vznikol po diskusií na wattpade o tom, aký by bol ten najviac bizarný pár s HP.... takže, nech sa páči. (V skutočnosti sa mi to pri písaní trochu vymklo z ruky. Dáko sa mi do toho zamiešalo ešte aj Snarry... ale nech sa páči Lord Voldemort + Quirinis Quirrell)

 

Narodeninový dar (RW/VK; HP/DM)

29. 5. 2018

| Komentáre: 4

| Rubrika: Jednorázovky

Páry: Ron Weasley/ Viktor Krum; Harry Potter/ Draco Malfoy

Najprv som váhala, či sem túto poviedku vôbec dám... vznikla vďaka môjmu malému projektu s poviedkami na prianie o ktorý som sa pokúsila na Wattpade a hlavným aktérmi mali byť práve Ron s Viktorom... a no je to proste trochu netradičný pár a tak som si nebola istá prijatím.... ale nejako sa mi do toho zamontoval aj Harry s Dracom a keďže uvažujem o tom že by som napísala aj pokračovanie, tak to sem nakoniec dávam a som zvedavá na názory. Budem rada za každý názor (či už pozitívny alebo negatívny).

S pozdravom Nyssa

 

Po búrke nakoniec vyjde slnko (HP/DM)

15. 3. 2018

| Komentáre: 9

| Rubrika: Jednorázovky

Na wattpade som dala výzvu, že by som si rada skúsila napísať poviedku na prianie, takže som dostala zadanie: Draco sa spamätáva zo svojho vzťahu z Astoriou a Harry s Ginny. 

Nech sa páči, pozrite, ako som sa stým nakoniec popasovala. Len malé upozornenie, prvá krát som párovala Draca s Harrym, pričom to nie je pár, ktorý by som obvykle čítala, tak poprosím o trošku zhovievavosti :D 

 

Nie len sľub 2 (HP/SS)

1. 1. 2018

| Komentáre: 6

| Rubrika: Jednorázovky

Na začiatok by som chcela všetkým popriať šťastný Nový rok, nech sa Vám v ňom všetko darí..

A od mňa tu máte malý Novoročný darček v podobe pokračovania poviedky "Nie len sľub"..pretože sa hovorí: "Ako na Nový rok, tak po celý rok!" Takže dúfajme, že to bude skutočne tak a mne sa podarí pridávať kapitoly pravidelnejšie.

Dúfam, že sa na Vám bude toto krátke pokračovanie páčiť :)

Nyssa

 

Nie len sľub (HP/SS)

6. 12. 2017

| Komentáre: 5

| Rubrika: Jednorázovky

Tak mám pre Vás také malé Mikulášske prekvapenie v podobe malej jednorázovečky. Nápad na túto poviedku som mala už dávno a včera som mala chuť napísať niečo nové, tak to tu máte! 

Čo sa stane ak sa Severusová tvrdohlavá sestra odmieta zmieriť s tým, že je Harry gay. Má plán, ktorým dokáže že si to Harry iba vymyslel. Ako v jej pláne figuruje Severus a čo s tým má spoločné sľub...zistí že má pravdu a Harry si to vymyslel, alebo sa bude musieť zmieriť s tým, že Harry hovoril pravdou?

 

Začalo to na veži! (HP/SS)

22. 9. 2016

| Komentáre: 7

| Rubrika: Jednorázovky

Slash: Áno

Pár: Snarry

Toto bola prvá poviedka ktorú som kedy napísala. Dlho som váhala, či ju sem mám umiestniť. vznikla ako prvý pokus po tom, čo som nevedela nájsť niečo, čo som na tento pár ešte nečítala. Povedala by som že to aj tak nejak vyzerá. Najprv som rozmýšľala, že by som ju prepracovala, lebo mám pocit, že je až príliš zdĺhavá- aspoň niekedy- no nakoniec som to nespravila. Je len otázne či to bolo pre to, že som príliš lenivá, alebo ako akúsi pamiatku na moje "prvé dielo".

Tak teda ak to čítate, buďte prosím trochu ohľaduplný, v každom prípade za kritiku budem rada :) 

Na záver asi treba dodať že táto poviedka je 18+ (teda týka sa to záveru)!! Týmto vás považujem za varovaných!

S pozdravom

nyssa